Idealno mjesto za predblagdansku kupnju

29.11.2018. U Jaski već preko dvadeset godina posluje jedna od prestižnih trgovina tekstilnim proizvodima poznatih svjetskih brendova, Mustang Lee, Wrangler, Broadway, te izuzetno popularan AD Twenty, modni brend hrvatskih dizajnera


U ovo predblagdansko vrijeme posjetili smo jednu od najpopularnijih jaskanskih trgovina za mlade i one koji žele biti u trendu, Europa 92, u Tuđmanovoj ulici 75a. Dočekao nas je Ivan Polović vlasnik trgovine koji je uvijek spreman pomoći svakom svojem kupcu u odabiru odjevnog predmeta koji će mu najbolje pristajati. Naime, teško se kupcu odlučiti jer izbor robe je doista velik. Na ponudi je preko tisuću hlača poznatih svjetskih, ali i domaćih brendova. Tu je i veliki izbor kožnih remena s garancijom od tri godine na kožu, po cijeni od 199 kuna, koji su idealan poklon pod bor. Ima tu i obuće, ali i donjeg veša za muškarce.

Kroz cijelu godinu se odvijaju akcije koje nisu vezane za sezonska sniženja, što će reći da se tijekom cijele godine ovdje kupuje po povoljnim cijenama. Ako nešto trenutno nedostaje, ljubazno osoblje trgovine će vam kroz par dana nabaviti bilo koji model ili bilo koju veličinu. Plaćanje može biti obročno otplatom do 6 rata, a primaju se sve kartice. 

Trgovinu možete posjetiti svakodnevno do 9 ujutro do 20 sati navečer, a subotom do 14 sati. O svemu se možete raspitati i telefonom na broj 6283-202.
Dakle, u ovo predblagdansko vrijeme svakako posjetite Europu 92, uživajte u kupnji, razveselite se nekim prekrasnim odjevnim predmetom, ili pak iznenadite voljenu osobu.

I.K.

TAGOVI | Europa 92 | Ivan Polović

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!