Informatika za umirovljenike

24.09.2012. Šesta grupa polaznika danas je započela u Centru za kulturu informatičku edukaciju za ljude treće životne dobi

Zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar i ravnateljica Centra za kulturu Dragica Severinac danas su otvorili još jedan tečaj informatičkog opismenjavanja za ljude treće životne dobi. Edukaciju provodi Centar za kulturu, a troškove snosi Grad Jastrebarsko pa je tečaj u potpunosti besplatan za sve naše sugrađane treće životne dobi. U protekle dvije godine osnove informatičkog znanja na ovaj način usvojilo 60-tak naših starijih sugrađana. Nastava se održava tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom po tri školska sata od 10 do 12, a potrajat će dva mjeseca.

Zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar svim polaznicima zaželio puno uspjeha u savladavanju gradiva te je istaknuo kako je ponosan što sa svakim novim tečajem ima sve više zainteresiranih sugrađana, što je pokazatelj kako nikada nije kasno za nadogradnju svog znanja. Briga za starije obveza je cijelog društva, a Grad Jastrebarsko aktivno sudjeluje i podupire podizanje kvalitete života naših sugrađana treće životne dobi, čemu u prilog ide ova, sad već tradicionalna, informatička radionica u Centru za kulturu. 

TAGOVI | Centra za kulturu | Grad Jastrebarsko | Stipe Bučar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!