Izmjena prometne regulacije u naselju Prhoć

11.11.2018. Obavještavamo sugrađane da će u ponedjeljak 12. studenog 2018. krenuti radovi na rekonstrukciji Vinogradarske ulice u naselju Prhoć u dužini od 940 metara pa će ona biti zatvorena za sav promet

Radovi će trajati do 23. studenog 2018. i u tom će razdoblju Vinogradarska ulica biti u potpunosti zatvorena za promet. Obilazno će se promet odvijati preko Voćarske i Vrtne ulice, a svim stanovnicima u zoni radova unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju. Radovi će obuhvatiti iskop i izradu tampona prometnice kao pripremu za polaganje asfaltne mase, a sufinancirani su sredstvima projekta Naša voda, naša budućnost te iz gradskog proračuna. Izvode se nakon što je završila izgradnja kanalizacijskog kolektora i izvedba kućnih priključaka.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

M.G.P.

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!