Jaskanci navijali za Vatrene

01.07.2018. Bilo je ovo neopisiva i zasigurno najljepša večer Ljeta u Jaski. Nakon velike drame brojni Jaskanci koji su u perivoju dvorca Erdödy na velikom ekranu pratili utakmicu Hrvatske i Danske euforično su proslavili pobjedu naših nogometaša

Za divan završetak današnje manifestacije "Ljeto u Jaski" koja se tijekom cijelog dana odvijala u perivoju dvorca Erdödy, pobrinuli su se hrvatski nogometni reprezentativci slaveći nakon velike drame u susretu s Danskom. 

Veliki broj Jaskanaca već se nakon 19 sati počeo okupljati ispred velikog ekrana na platou pored Žitnice. Čekao se samo početak utakmice koja je počela šokom za sve nakon što su Danci već u drugoj minuti zabili gol. Dvije minute kasnije velika radost, izjednačenje i ponovo vatrena euforija koja je trajala svih 120 minuta. 

Izvođenje jedanaesteraca uvijek je infarktno jer se nezna tko će imati više sreće i koncentracije. Srećom Hrvatska ima Subašića koji je bio junak dana i odveo našu reprezentaciju u četvrtfinale gdje nas čekaju domaćini, Rusija. 

Po završetku utakmice uslijedilo je veliko slavlje, a za "vatrenu" atmosferu pobrinuli su se članovi grupe Joy.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Ljeto u Jaski

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!