Jaskanski bal pod maskama

05.02.2020. Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica ove godine, u sklopu Fašnika u Jaski, organiziraju Bal pod maskama koji će se održati u nedjelju 23. veljače u dvorani Srednje škole Jastrebarsko

Tradicionalna šarena fašnička povorka ove će godine krenuti u 16:30 sati sa Strossmayerovog trga, a svi sudionici iste defilirati će glavnom jaskanskom ulicom sve do dvorane Srednje škole Jastrebarsko, gdje će pak biti organiziran bogati program za sve generacije. U sportskoj dvorani, od 17 do 19 sati sve prijavljene skupine, od onih vrtićkih, osnovnoškolskih, srednjoškolskih, pa sve do odraslih, imat će se priliku predstaviti publici, a za one koji će ove godine biti najkreativniji i u svojim kategorijama osvojiti će vrijedne novčane nagrade koje su osigurali organizatori. Tijekom službenog dijela, one najmlađe će zabavljati animatori, a oni malo stariji imat će priliku uživati u programu uz DJ-a. Za vrijeme službenog dijela na parket dvorane moći će ući svi zamaskirani, dok će ostali program moći pratiti sa tribina. Po završetku službenog dijela, iza 19 sati, počet će i "Bal pod maskama", a za odličnu atmosferu pobrinut će se band iznenađenja. Za sve koji u nedjelju dođu u dvoranu, organizator će osigurati fine fašničke krafne, a svi zainteresirani imat će priliku i oslikati lice prema svojoj želji, a kako bi spremni mogli dočekati večernji Bal pod maskama.
Uz bogati program i ugostiteljsku ponudu, glazbene te zabavne sadržaje, za ovogodišnji nezaboravan provod i obilje smijeha prvenstveno će se pobrinuti fašničke grupe, a koje ovim putem pozivamo da se na vrijeme prijave kako bi imale priliku sudjelovati u izboru onih najboljih i najkreativnijih te tako osvojiti vrijedne novčane nagrade.
Birat će se najbolji u sljedećim kategorijama:
1. Dječji vrtić Radost Jastrebarsko – grupne maske
2. Osnovna škola Ljubo Babić – grupne maske
3. Srednja škola Jastrebarsko – grupne maske
4. FreeStyle – grupne maske
5. FreeStyle – pojedinačne maske (max dvije osobe)
Prijave skupina za Fašnik primaju se u turističkom uredu u sklopu INFO centra za posjetitelje na adresi Vladka Mačeka 2 ili na broj telefona 01 6272 940 odnosno na e-mail: info@tzgj.hr, sve do nedjelje, 16. veljače 2020. godine.

TZGJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!