Jastreb extreme donirao vrijednu opremu školarcima

23.11.2018. Društvo za sport i rekreaciju Jastreb exteme doniralo je Posebnoj odgojno obrazovnoj skupini u Čegljima vrijednu opremu za provođenje nastave


Sredstva kojim je omogućena kupnja potrebne opreme i pomagala udruga je prikupila donacijama svih sudionika Humanitarnog 6-satnog ultramaratona koji se je održao u sklopu manifestacije Ljeto u Jaski. Posebna zahvala udruge ide prema najvećim donatorima, Hrvatskom strukovnom sindikatu kontrolora letenja i Hrvatskoj udrugi kontrolora letenja koji iz godine u godinu prate ovu humanitarno događanje.

Primopredaji opreme je prisustvovala i ravnateljica Osnovne škole Ljubo Babić, Sanja Sertić, te im je u ime učenika, djelatnika i roditelja zahvalila na velikodušnoj donaciji koja će učenicima olakšati daljnje školovanje i boravak u odjelu.
Ovim putem DZSIR Jastreb extreme se zahvaljuje još jednom svim sudionicima ove humanitarne manifestacije na sudjelovanju i donacijama, kojima je omogućeno lakše i bolje savladavanje školskog gradiva malim školarcima.

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!