Jastrebarsko ima novi turistički proizvod

28.05.2020. Jaska ima novu besplatnu specijaliziranu turističko-biciklističku mobilnu aplikaciju Jaska Bike dostupnu na App store-u i Play store-u koja prati preko 250 km označenih biciklističkih staza na području Jastrebarskog, a raspodijeljene su prema temi, težini i duljini


Odaberi svoju omiljenu stazu, sjedni na bike - uživaj u Jaski i njenim prirodnim ljepotama! Aplikacija „Jaska Bike" nudi ti čak 8 različitih ruta kroz prirodu i zanimljivosti Jaske i njene okolice. Obiteljska staza, staza vizura, staza kamena, staza tradicije, staza vode, staza baštine, staza prirode ili specifična staza vina - svaka od njih nudi nešto posebno i zanimljivo svakome avanturistu ili turistu, ali i svima onima koji već sada dobro poznaju Jasku ili pak ovdje oduvijek žive. Pronađi i Ti svoju stazu!

Naime, aplikacija Jaska Bike će uz pomoć vašeg pametnog telefona sigurno voditi kroz 8 zanimljivih ruta različitih karaktera. Pomoću aplikacije već prije samog puta možete se pripremiti i saznati o svemu što na toj ruti možete vidjeti, ali i što vas na istoj očekuje. Prethodno upoznavanje s aplikacijom, pomoći će vam pri odabiru najbolje staze - s obzirom da su staze precizno tematski odrađene: udaljenost rute, težina rute te previđeno trajanje. Navođenje aplikacijom naučiti ćete i otkriti o; bogatstvu jaskasnke gastronomije, baštine i tradicijskih elemenata - prirode ljepote baštine ili pak pronaći najdraže vino.
Grad Jastrebarsko i TZGJ kontinuirano ulažu u razvoj cikloturizama. Nakon nabavke električnih bicikala i izgradnje moderne garaže putem koje posjetitelji mogu unajmiti e-bicikle, označeno je 250 km staza, a sada je napravljena i aplikacija Jaska bike. Uskoro cikloturiste na navedenim stazama očekuju i odmarališta kako bi dodatno uživali u prirodi.
Aplikacija je potpuno besplatna, a ukoliko ostanete bez interneta i/ili signala, stazu možete pratiti kroz preuzete GPX tragove i prometnu signalizaciju.

Aplikaciju možete preuzeti
Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=design.redcodeweb.jaskabike&hl=hr
App Store:
https://apps.apple.com/hr/app/jaska-bike/id1487139635?l=hr
Podaci su prikupljeni od pouzdanih i provjerenih ruta partnera tako da nema straha da ćete zalutati ako krenete u nepoznato.
A vašu rutu započnite svojim limenim ljubimcem na dva kotača ili pak električnim biciklom kojeg možete iznajmiti u prvoj javnoj garaži električnih bicikala u Jastrebarskom.
Odaberi i ti svoju omiljenu stazu!

TZGJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!