Jastrebarsko primilo priznanje Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga

21.11.2013. Na svečanoj dodjeli godišnjih priznanja Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga u povodu obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti u Zagrebu je protekli tjedan priznanje dodijeljeno i gradu Jastrebarskom

Svjetski dan šećerne bolesti obilježen je 14. studenog u Europskom domu u Zagrebu javnom tribinom na temu "Sadašnjost i planovi zaštite osoba sa šećernom bolešću u Republici Hrvatskoj". Na ovom skupu predstavnika pedeset i dvije udruge koje djeluju u sklopu Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, podijeljena su priznanja za 2013. g. istaknutim i zaslužnim pojedincima i organizacijama Među nominiranima ove godine Povelja Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga dodijeljena je i gradu Jastrebarskom. Povelju je primio zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat. Plaketa Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga uručena je predsjedniku Kluba dijabetičara Krašić Valentinu Putancu. 

Nakon tribine nazočnima se obratio i jedan od laureata Veleposlanik Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj,  te potpredsjednica Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga Sandra Bršec Rolih. 

Povodom Svjetskog dana šećerne bolesti i Dana grada Jastrebarskog Dijabetičko društvo Jastrebarsko organiziralo je noćno osvjetljavanje zgrade Ureda Gradonačelnika i Gradskog vijeća plavim reflektorima.

TAGOVI | Dijabetičko društvo Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!