Jastrebarsko u akciji "Solidarnost za Vukovar“

18.11.2011. Grad Jastrebarsko stipendirat će dvoje vukovarskih studenata, a financijski pomaže rad Caritasa župe Sv. Filipa i Jakova u Vukovaru

Grad Jastrebarsko i Grad Vukovar potpisati će ovih dana  sporazum temeljem kojeg će  Jastrebarsko stipendirati dva vukovarska studenta u mjesečnom iznosu od 800 kuna. Na ovaj način i naš se Grad uključio u  akciju "Solidarnost za Vukovar“ te se na konkretan način pridružuje sjećanju na stradale u Vukovaru, gradu heroju u kojem su prije dvadeset godina užas rata osjetile tisuće ljudi.
Vukovar će danas pohoditi i župljani jaskanske župe sv. Nikole koji će tom prilikom uručiti Caritasu župe sv. Filipa i Jakova, zaključak gradonačelnika Jastrebarskog Mihaela Zmajlovića o donaciji u iznosu od 5 tisuća kuna. Rad vukovarskog Caritasa pomoći će i jaskanska župa. Sv. Nikole, a u Vukovarskoj koloni sjećanja danas će biti i jaskanski branitelji.

Na jaskanskom glavnom trgu sinoć su pak  zapaljene svijeće u spomen na Vukovar i sve žrtve Vukovara i Hrvatske.
Vezano uz stipendiranje vukovarskih studenata gradonačelnik Zmajlović rekao nam je, kako je ulaganje u školovanje mladih Vukovaraca konkretna pomoć gradu Vukovaru. 
-Vjerujem  da će mladi Vukovarci nakon školovanja ostati u svojem gradu i pomoći njegovu daljnjem razvoju", istakao je Zmajlović.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Mihael Zmajlović | Vukovar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!