Jedni sade a drugi kradu cvijeće

13.07.2017. Gradska tvrtka Ceste Jastrebarsko redovito se brine o zelenim površinama u gradu i sadnji cvijeća, ali ove godine dio cvijeća pod okriljem noći nestaje

Poznato je da za svježinu i raznolikost boja u našem Gradu brine gradska tvrtka Ceste Jastrebarsko d.o.o. čiji djelatnici redovito vrše radove na uređenju i sadnji cvijeća na javnim zelenim površinama, međutim, nepoznato je tko je zaslužan što jaskansko cvijeće preko noći netragom nestaje. 

U sklopu održavanja javnih zelenih površina koje se financiraju iz gradskog proračuna redovito se sadi cvijeće koje se svakodnevno zalijeva, a redovito se održavaju i kose zelene gradske površine, pa iz tog razloga Jastrebarsko je i dobilo epitet ’’grada u cvijeću’’.
No, u posljednje vrijeme sve više smo svjedoci krađe sadnica i cvijeća koje preko noći netragom nestaju, što zasigurno nikome ne može služiti na čast. Slučaj je prijavljen PP Jastrebarsko, a Grad Jastrebarsko ovim putem apelira na sugrađane ukoliko vide da netko namjerno čupa, devastira ili krade cvijeće, da počinitelja prijave policiji ili komunalnom redaru, s ciljem kako bi naša Jaska i dalje ostala u cvijeću, a ne bez cvijeća.
I.B.

TAGOVI | Ceste Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!