Još jedna knjiga Zdenka Vukovića Cene

25.03.2013. U organizaciji Športske zajednice jučer je u Jastrebarskom predstavljena najnovija knjiga Zdenka Vukovića Cene "85 godina Nogometnog kluba Jaska"


Ovo je osma Cenina knjiga posvećena njegovom najdražem klubu, Nogometnom klubu Jaska.

Na samoj promociji održanoj jučer u dvorani Glazbene škole u Jastrebarskom, okupili su se nekadašnji igrači ovog najstarijeg sportskog kolektiva u našem gradu, koji je osnovan davne 1925. godine.

Nije ovo prva Cenina knjiga o NK Jaski. Prije 15 godina napisao je knjigu o prvih 70 godina kluba, koja je sada već pravi raritet. Na stotinjak stranice ove nove knjige ponovo smo se prisjetili bogate povijesti NK Jaske, dopunjene s periodom od 1995. do 2010., te poglavljem o veteranskoj ekipi kluba. Ovaj neumorni kroničar jaskanskog sporta, nakon velikih teškoća oko izdavanja ove nove knjige našao je ipak načina da ona ugleda svjetlo dana. 

U tome su mu najviše pomogli Grad Jastrebarsko, Športska zajednica i Foto Jaska koja je knjigu i tiskala.

Zbog financijskih teškoća knjiga je tiskana u samo 120 primjeraka, pa će vjerujemo, u dogledno vrijeme biti dotiskana, jer bi se morala naći u svakoj jaskanskoj "sportskoj" obitelji. 

Izlazak knjige jučer su pozdravili predsjednik kluba i jaskanski dogradonačelnik Stipe Bučar, te gradonačelnik Jaske Zvonimir Novosel.

TAGOVI | NK Jaska | Zdenko Vuković Cena

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!