Još jedno uspješno "Ljeto u Jaski"

02.07.2019. Posljednja nedjelja mjeseca lipnja uvela nas je u pravo ljetno raspoloženje bogatim programom ovogodišnje manifestacije Ljeto u Jaski

Perivojem dvorca Erdödy prošetale su brojne Jaskanke i brojni Jaskanci, a bogata ponuda sportskih i zabavnih sadržaja privukla je sve -  mališane, njihove roditelje, ali i djedove i bake.

Zračni tobogani i penjalice, jahanje konja, oslikavanje lica, vožnja kajakom po jezeru, hodanje po traci, gađanje lukom i strijelom te laser tag bile se samo neke od ponuđenih aktivnosti. 

Najveća atrakcija u Perivoju bila je vožnja mini kanaderom koju su osigurali članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko.

Dan je započeo sportskim aktivnostima, Prvim festivalom nordijskog hodanja u Zagrebačkoj županiji, a nastavio se 6 satnim ultramaratonom u hodanju i trčanju. Volonterke Gradskog društva crvenog križa Jastrebarsko svim zainteresiranim posjetiteljima izmjerile su krvni tlak i razinu šećera u krvi.

Osobito zanimanje djece i njihovih roditelja privukla je i prezentacija pastirskih igara „Zelena livada“ te mogućnost isprobavanja nekih od igara.

U popodnevnim satima nastupima su nas počastila djeca, polaznici Škole mažoret plesa, Plesnog studija Instinct te Shanti studija – plesa na svili.

Svoj nastup imali su i psi, omiljeni kućni ljubimci, koji su prošetali poligonom te pokazali svoj šarm i vještine. Bila je to druga po redu revija šapa održana u Jaski.

Za sam kraj rasplesala nas je grupa Songkillers.
Bilo je ovo do sada najraznolikije, sadržajima najbogatije i najposjećenije „Ljeto u Jaski“.
Zahvaljujemo svim izlagačima, suradnicima i pokroviteljima na izvrsnoj suradnji.  Vidimo se i sljedeće godine!

Nikolina Ribarić

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!