Jubilarni "Kotlovina Show"

01.10.2018. U subotu, 29. rujna u perivoju dvorca Erdödy održana je tradicionalna gastro manifestacija "Kotlovina Show" na kojoj je najbolju kotlovinu pripremila ekipa DVD-a Malunje-Hrastje

Ove godine održan je jubilarni, 10. po redu Kotlovina Show na kojem je nastupio rekordan broj ekipa. Naime, sudjelovalo je čak 35 ekipa u 3 različite kategorije. 

 U vatrogasnoj kategoriji sudjelovalo je 8 ekipa, a pobjednici su ekipa DVD-a Malunje-Hrastje, dok su drugo mjesto osvojili vatrogasci iz Črnilovca. U političkoj kategoriji je sudjelovalo 6 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa Grada Samobora. U slobodnoj kategoriji gdje je sudjelovao najveći broj ekipa najbolji kotlovina majstori bili su članovi ekipe "M&M&M mast&meso&majstori", drugoplasirana bila je ekipa "Antonela Art & Design", dok je treće mjesto osvojila ekipa "Josip Rački – Comet". 

Najoriginalnija ekipa je bila ženska ekipa "Svetojanske mažoretkinje", a ukupno najveći broj bodova u svim kategorijama ostvarila je ekipa DVD-a Malunje-Hrastje koja je svoje umijeće prezentirala i posjetiteljima Rujanfesta u Zagrebu.

Vrijedne nagrade osigurala je Limarija Sebastijan, a meso za sve ekipe osigurao je Lidl Hrvatska.

Petra Masnec

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!