Kolodvorska, Bakačeva i ulica Vatroslava Rožića dobile novi asfalt

28.07.2020. Nakon završetka radova na izgradnji odvodnje u sklopu projekta "Naša voda, naša budućnost", završena je sanacija prometnica u ovim jaskanskim ulicama i položen je novi asfalt

Asfaltiranjem navedenih ulica završeni su radovi na izgradnji odvodnje tog dijela grada, a koji se odvijaju u sklopu projekta "Naša voda, Naša budućnost". Nakon 29. Srpnja trebali bi krenuti i radovi na sanaciji Zagrebačke i ulice Tome Mikloušića gdje je također izgrađena nova kanalizacijska mreža. Radove na asfaltiranju izvode Ceste Karlovac.

Istovremeno, izvode se i radovi na izgradnji rotora, odnosno rekonstrukciji raskrižja državnih cesta DC1 (Ulica Trešnjevka) i DC310 (Cvetkovačka ulica) u Jastrebarskom. Tijekom izvođenja radova Hrvatske ceste uspostavile su novu regulaciju prometa iz smjera Karlovca na prometnicu GG1, a iz smjera Zagreba kroz Ulicu kralja Tomislava na obilaznicu GG1. U Radničku ulicu nije dozvoljeno skretanje iz ulice dr. Vladka Mačeka jer je privremeno postala jednosmjerna. Rok izvođenja radova na izgradnji rotora je 5 mjeseci.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!