Komadina i Zmajlović družili se s jaskanskim SDP-ovcima

30.06.2020. Zlatko Komadina danas je ponovo posjetio Jastrebarsko i zajedno s Mihaelom Zmajlovićem proveo vrijeme u druženju s jaskanskim SDP-ovcima


U Jastrebarskom je danas boravio Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, i prvi na listi Restart koalicije u sedmoj izbornoj jedinici. Zajedno s njim u društvu je bio i Jaskanac Mihael Zmajlović, također kandidat SDP-a na predstojećim parlamentarnim izborima. S njima su se družili jaskanski SDP-ovci predvođeni gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom.
I jedan i drugi komentirali su sinoćnje sučeljavanje Plenkovića i Bernardića na RTL televiziji. Po riječima Zlatka Komadine, Davor Bernardić imao je sjajan nastup bolji od premijera Plenkovića, vrlo odgovoran, emotivan za razliku od premijera koji je bio bahat i išao je s visine. Mislio je s obzirom da je premijer da bolje vlada materijom, ali se pokazalo da nije baš tako, rekao je Komadina.

Plenković je pokazao ono što smo i očekivali, veliku bahatost, rekao je ovom prilikom Jaskanac Mihael Zmajlović, kandidat Restart koalicije u sedmoj izbornoj jedinici.
-Ovi izbori nisu za najobrazovanijeg ili najuspješnijeg diplomata, već za onoga tko će zastupati građane Republike Hrvatske i njihove interese. Ono što je po meni nedostajalo je više sadržaja, da se vidi što kandidati za premijera nude građanima. Bilo je previše prepucavanja i uvreda na osobnoj razini. To je interesantno, i to mediji vole ali ipak naši građani žele čuti na koji način pojedini kandidat misli voditi državu, jer nas čeka jedna teška gospodarska situacija i građani imaju pravo čuti na koji način se mislimo izvući iz ove krize. Mi kandidati Restart koalicije to komuniciramo kroz naš program koji nudi konkretne mjere koje mislimo poduzeti, i zato očekujemo da će građani dati podršku i glasove listi koju predvodi SDP, kaže Mihael Zmajlović i poručuje građanima da bez obzira na skepsu i strahove zbog ove korona krize izađu na izbore i iskoriste pravo koje imaju jednom u četiri godine da izaberu svoje predstavnike u parlamentu, jer u iduće četiri godine neće imati mogućnosti to mijenjati.
-Ovo je vrlo važan trenutak za Hrvatsku i zato još jednom pozivam sve građane da se odazovu na izbore i daju glas Restart koaliciji koja jedina može izvesti Hrvatsku na pravi put, naglasio je na kraju Zmajlović.

I.K.

TAGOVI | Parlamentarni izbori | Restart koalicija

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!