Kreću radovi na kanalizaciji Domagović

06.09.2018. Na gradilištu Domagović – UPOV u ponedjeljak 10. rujna u okviru projekta Naša voda, naša budućnost počinju radovi na polaganju kanalizacijskih cijevi u području između naselja Domagović i Cvetković

U skladu s tim do završetka radova, predviđenog sredinom ožujka 2019., primjenjivat će se privremena regulacija prometa uz nerazvrstanu cestu.
Radovi će se izvoditi po pojedinim dionicama nerazvrstane ceste, koje će se zatvarati sukladno fazama izvođenja radova. Tako će se na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, obustavljati promet radnim danom i subotom od 7 do 17 sati, uz omogućen prolaz interventnim vozilima.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Za sve dodatne informacije posjetite stranicu nasavoda.hr.

M.G.P.

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!