Krenula sanacija Kolodvorske ulice

25.06.2020. Nakon završetka radova na izgradnji odvodnje u sklopu projekta "Naša voda, naša budućnost", krenuli su i najavljeni radovi na sanaciji Kolodvorske ulice


Kolodvorska ulica tako će i dalje biti zatvorena za sav promet osim za potrebe stanara, a koje ovom prilikom molimo za strpljenje i razumijevanje. Radove na sanaciji prometnice izvode Ceste Karlovac d.d..
Istovremeno, izvode se i radovi na izgradnji rotora, odnosno rekonstrukciji raskrižja „Trešnjevka“ - raskrižje državnih cesta DC1 (Ulica Trešnjevka) i DC310 (Cvetkovačka ulica) u Jastrebarskom. Tijekom izvođenja radova Hrvatske ceste uspostavile su novu regulaciju prometa iz smjera Karlovca na prometnicu GG1, a iz smjera Zagreba kroz Ulicu kralja Tomislava na obilaznicu GG1. U Radničku ulicu nije dozvoljeno skretanje iz ulice dr. Vladka Mačeka jer je privremeno postala jednosmjerna. Rok izvođenja radova na izgradnji rotora je 5 mjeseci.

Mole se svi korisnici državne ceste DC1 koji se ne zaustavljaju u Jastrebarskom da za obilazak primarno koriste autocestu A1, a da navedene alternativne dionice kroz Jastrebarsko koriste samo ako je to zaista potrebno. Također, sve vozače pozivamo da prilagode brzinu i povećaju opreznost s ciljem sigurnosti svih sudionika u prometu.

GJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!