Likovna kolonija i sportski susret dobrovoljnih darivatelja krvi

12.09.2017. U sklopu ovogodišnjih vinskih svečanosti Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko već tradicionalno je organiziralo likovnu koloniju i sportski susret dobrovoljnih darivatelja krvi Jaske i Samobora

Povod  kolonije bio je plemeniti čin darivanja krvi. Naime, slike će biti poklonjene dobrovoljnim darivateljima krvi  za 50, 75 i 100 puta darovanu krv kao mali znak zahvale za njihov nesebičan i plemeniti čin kojim pomažu drugima.

Koloniji je prisustvovalo 13 slikara iz Jaske i cijele naše okolice. Slikari su vrijedno radili, a rezultat su slike koje će biti izložene na izložbi u Gradskom muzeju Jastrebarsko povodom Dana darivatelja krvi. 


Koloniju je službeno otvorio dogradonačelnik grada Jastrebarskog Stipe Bučar, a sve učesnike kolonije pozdravio je i predsjednik GDCK Jastrebarsko Petar Bereček.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa tradicionalno, već 16. godinu zaredom, održan je i sportski susret dobrovoljnih darivatelja krvi Jaske i Samobora. Utakmicu je bila neizvjesna do samoga kraja. Konačan rezultat bio je 3:3, a ugodno zajedničko druženje svih sudionika je nastavljeno u šatoru Jaskanskih vinskih svečanosti.
Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!