Ljetna igraonica u punom zamahu

24.06.2018. S početkom ljetnih praznika za učenike je započela i 16. Ljetna igraonica koja je brojem aktivnosti i ponuđenim sadržajima najbogatija do sada

Uz već uhodane aktivnosti, ove smo godine djeci ponudili i neke nove. Za djecu predškolskog uzrasta provedena je aktivnost „Bajkaonica“ koja je bila pravi hit kod naših mališana, a za malo stariju djecu organizirali smo, po prvi puta, Školu folklora, Fun-tastic English, Školu penjanja na umjetnu stijenu te u program vratili Školu košarke i Školu rukometa – poručili su iz Društva naša djeca Jastrebarsko.

Po završetku plesnih aktivnosti, svoje naučene koreografije mališani su javno predstavili svojim roditeljima, bakama i djedovima te ostali zainteresiranim sugrađanima i oduševili ih!
Odaziv djece i ove je godine fantastičan.

Prijavljeno je preko 550 djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, a projekt već 16. godinu za redom financijski podupire Grad Jastrebarsko.
U sufinanciranje projekta ove su se godine uključili i Zagrebačka županija, Središnji državni ured za sport, Vode Jastrebarsko d.o.o te Drvoproizvod d.d.

N.R.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!