Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

31.07.2018. U tjednu od 23.do 27.srpnja održana je 7. Ljetna radionica za djecu u organizaciji GDCK Jastrebarsko


Radionice su bile raznolike. Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 9.00 do 11.00 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca su provodila dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.

Ciljevi ovog Programa bili su nadopuniti ponudu sadržaja za aktivno provođenje slobodnog vremena djece, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine te omogućiti razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.
Sve što su male i vrijedne ruke izradile, ukrasile i napravile bit će izloženo na izložbi povodom Dana darivatelja krvi, a bit će objedinjeno zajedno sa uratcima s Kreativne radionice održane tijekom ljetovanja djece u Kampu Crvenog križa u Selcu i Likovne kolonije koja se tradicionalno održava tijekom Jaskanskih vinskih svečanosti.

Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko je zadovoljno odazivom djece , a svako dijete je primilo diplomu za sudjelovanje na radionici . Radionice su vodile Martina Vojnović i Danica Divjak. Male, ali vrijedne ruke cijeli tjedan su radile pod mentorstvom divnih voditeljica te su izradile prava mala remek dijela.
Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!