Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

10.07.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko ponovno organizira ljetne kreativno-socijalizacijske radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta

Radionice će početi u ponedjeljak, 22. srpnja i trajat će sve do 26. srpnja 2019. godine.
Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 09.00 do 10.30 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca mogu provesti dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.
Ciljevi ovog Programa su nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena jaskanske djece i mladih, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine (podizanje samopoštovanja, poticanje tolerancije i prihvaćanje različitosti) te omogućiti djeci razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.
Radionice koje će biti organizirane su: LIKOVNA i LUTKARSKA RADIONICA.
Za sve dodatne ili detaljne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363 ili na broj mobitela 098/631-021, a svoju djecu možete prijaviti na radionice i dolaskom u ured GDCK Jastrebarsko, V. Mačeka 2.", poručili su organizatori.

D.V.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!