Lovci versus lovina u TV baru

18.06.2019. Ove godine četiri grada, Karlovac, Požega, Varaždin i Zadar domaćini su višednevnih kviz natjecanja pa hrvatska pub kviz scena počinje ličiti na Grand Slam turnir, a u poluvremenu ovih zbivanja uključila se Jaska


Točno u poluvremenu ovih zbivanja ubacila se Jaska svojim revijalnim „Lovci versus lovina vol 2“ kvizom.

Bez namjere da konkuriramo kolegama koji ulažu veliki trud u organizaciju višednevnih turnira u nekoliko kategorija, naše se jednodnevno događanje spontano podijelilo u tri kategorije: predparty, natjecanje i afterparty do kasno u noć.
U subotu 25. svibnja na terasi TV bara 19 ekipa ogledalo se u kvizu kojeg su sastavili i vodili njihovi prijatelji „lovci“ Mladen Vukorepa i Krešo Međeral Sučević.

Jaskanci su prednjačili u broju ekipa ali ove godine su im se pridružile i ekipe iz Karlovca, Ozlja, Požege i Ivanić Grada. 

-Toliko smo se trudili biti dobri domaćini pa kao da smo i postolje „prepustili“ gostima! Čestitamo prvo plasiranim ekipama (svi odreda gosti) „Avari i ajvari“ Požega, „Teddy beers“ Ozalj-Karlovac, „Kalibar“ Karlovac, „Toma i nevjernici“ Požega i „Johannesburg“ Ivanić Grad, rekao nam je voditelj TV bara Igor Todorović i dodao kako se jaskanski pub kvizaši nadaju da će ovo okupljanje postati tradicionalno , veselimo se sljedećoj godini i „Lovci versus lovina vol 3“.
Sanja Gojšić

TAGOVI | Pub kviz | TV bar

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!