Male čiste ruke

06.03.2018. Tijekom veljače Gradsko društvo Crvenog križa održalo je radionice u Dječjem vrtiću "Radost" za djecu uzrasta od 4 do 7 godina na temu male čiste ruke

Ukupno je održano 18 radionica na temu „Male čiste ruke“, a kroz radionicu je ukupno educirano 420 djece. Djeca su imala priliku čuti i naučiti što radi Crveni križ te kako na pravilan način oprati ručice. Upoznali su i bakterije i viruse koje smo im zornim prikazom približili kroz mješavinu ulja i cimeta tako da su si mogli predočiti kako izgledaju prljave ručice i nakon toga su pravilno, pridržavajući se svih koraka, oprali svoje ručice. 

Zajednički su napravili plakat tako što su svi ostavili otisak dlana obojan temperom i na taj način podsjetili kako je važno da su nam ručice čiste. Svaka grupa je dobila plakat Pravilnog pranja ruku i Male čiste ruke.

S djecom je bilo iznimno zanimljivo, veselo i zabavno raditi tako da se već sada veselimo provođenju sljedećeg projekta, a to je „Bolnica za igračke“, poručili su iz Crvenog križa.
Svim odgajateljicama i višoj medicinskoj sestri Mirjani Šimanović i svom osoblju DV „Radost“ veliko hvala jer smo uživali u druženju sa najmlađima, najslađima i najiskrenijima, a to su djeca velikog srca i osmijeha, rekla nam je ravnateljica društva Dunja Vlašić.

GDCK

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!