Malonogometni turnir Svetojanskih sela

15.08.2011. Ekipa Miladini-Srednjaci osvojila prvo mjesto u konkurenciji šest ekipa

Na igralištu NK Sveta Jana u Reki svetojanskoj jučer je održan tradicionalni 13. po redu malonogometni turnir Svetojanskih sela. Ovogodišnji turnir okupio je nešto manje ekipa, njih šest, koje su se natjecale za naslov najbolje. Na kraju, u finalu, našle su se dvije, ove godine najbolje momčadi, Miladini-Srednjaci i ekipa  Prodindola. Odličnom igrom pobjedu je odnijela ekipa Miladini-Srednjaci rezultatom 3:1. Ekipa Toplica-Kupeć Dola morala se zadovoljiti trećim mjestom dok je četvrto pripalo nogometašima iz ekipe Draga-Ivančići.

Predsjednik NK Svete Jane Mijo Baltorinić i njegov zamjenik Josip Srmeg rekli su nam da će dogodine, po svemu sudeći, morati mijenjati stroga pravila. Naime, manji broj ekipa rezultat je pravila koja dozvoljavaju nastup smo svetojancima, pa su ove godine, za razliku od prethodnih, po dva svetojasnka sela činila jednu ekipu. No zato dobra atmosfera nije izostala, pa je zajedničko druženje potrajalo još dugo nakon završetka utakmica i podjele pehara i nagrada, koje je najboljim ekipama uručio predsjednik NK Svete Jane Mijo Baltorinić.

Treba na kraju spomenuti da je najbolji strijelac, s 12 postignutih golova, ove godine bio Nikola Dolanjski iz pobjedničke ekipe Miladini-Srednjaci. 

TAGOVI | NK Sveta Jana | Turnir Svetojanskih sela

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!