Marija Bobinski nova je predsjednica Savjeta mladih Grada Jastrebarskog

08.11.2018. Na konstituiorajućoj sjednici Savjeta mladih Grada Jastrebarskog za predsjednicu je izabrana Marija Bobinski na za njezinog zamjenika Ivan Borojević

Članove četvrtog saziva Savjeta mladih Grada Jastrebarskog tajnim je glasovanjem izabralo Gradsko vijeće grada Jastrebarskog na svojoj sjednici, a u srijedu 7. Studenog. U gradskoj je vijećnici održana 1. sjednica na kojoj je konstituiran novi Savjet mladih Grada Jastrebarskog. Članovi istog, ovom su prilikom izabrali svoju predsjednicu Mariju Bobinski, kao i njezinog zamjenika Ivana Borojevića.
Savjet mladih Grada Jastrebarskog savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća, a osnovano je s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život Grada Jastrebarskog. Uloga Savjeta mladih je aktivirati mlade da sudjeluju u akcijama, da daju prijedloge za poboljšanje uvjeta života mladih te isto tako i afirmacija mladih da se aktivno te izravno uključe u proces donošenja odluka o potrebama, strategijama i planovima za mlade.
Sedam novih članova Savjeta mladih Grada Jastrebarskog tako će u sljedeće tri godine činiti: Marija Bobinski, Ivan Borojević, Matej Jambrović, Karlo Mrakužić, Lucija Severinac, Lorena Tandarić i Alen Zelenović. Svaki izabrani član ima i svog zamjenika/zamjenicu.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!