Mažoretkinje kod gradonačelnika

06.10.2015. Gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel primio je danas u gradskoj je vijećnici kadetski sastav Svetojanskih mažoretkinja koji je krajem kolovoza ove godine u Francuskoj osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu


Kadetski sastav Svetojanskih mažoretkinja osvojio je brončanu medalju na 17. Europskom prvenstvu mažoretkinja održanom u gradu Albi u Francuskoj od 28. do 30. kolovoza 2015. Jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel povodom ovog velikog uspjeha čestitao je danas mažoretkinjama nagradivši ih pritom prijenosnim razglasom koji će im uvelike pomoći u daljnjem treniranju i uvježbavanju koreografija.

U jakoj konkurenciji najboljih europskih timova iz Francuske, Engleske, Španjolske, Slovačke, Rumunjske, Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske koje su činile oko 1000 mažoretkinja, prvo mjesto pripalo je curama iz Zagreba, drugo mjesto"’otišlo" je u Sloveniju, a na trećem mjestu zasjale su jaskanske kadetkinje ostavši iza sebe Vukovar i brojne druge timove. Dugogodišnja članica udruge i licencirani trener mažoret plesa, Ana Boričević, osmislila je korografiju i defile te pripremala djevojke za natjecanje.

Za kraj treba reći da je u sklopu ovog velikog natjecanja Isabella Amanda Cvitanović, u neformacijskom obliku solo juniorke također brojnoj i zahtjevnoj konkurenciji, među hrvatskim predstavnicama ostvarila najbolji plasman i tako ujedno pokazala veliki talent.
I. Batušić

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!