Mažoretkinje kod gradonačelnika

30.05.2017. Gradonačelnik Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, u gradskoj su vijećnici danas primili predstavnice Svetojanskih mažoretkinja te im čestitali na sjajnim rezultatima ostvarenim na Državnom prvenstvu mažoretkinja


Svetojanske mažoretkinje ponovno su postigle odlične rezultate u skoro svim kategorijama u kojima su se natjecale na 21. Državnom prvenstvu održanom u Karlovcu, a na kojemu se okupilo oko 1000 mažoretkinja u 43 formacije i 41 neformacijskih oblika, te 160 natjecateljica Prvog koraka.

Povodom toga u gradskoj vijećnici primili su ih gradonačelnik i njegovi zamjenici, koji su uz čestitke pohvalili sjajne uspjehe kojima Svetojanske mažoretkinje kontinuirano predstavljaju grad Jastrebarsko u najboljem svijetlu. Seniorskom sastavu na ovom državnom prvenstvu, između ostalog, dodijeljen je i "Zlatni status", pa su tako seniorke postale zlatne mažoretkinje 2017. godine.

Odličnim rezultatima na Državnom prvenstvu, Svetojanske mažoretkinje plasirale su se i na Europsko prvenstvo mažoretkinja, koje se u rujnu održava u Sloveniji, te će i tamo predstavljati grad Jastrebarsko i svetojanski kraj među najboljim europskom mažoret sastavima.

Mažoretkinje su prilikom prijma za nagradu primile ruže i prigodan poklon, te se ujedno i zahvalile Gradu na svestranoj podršci svih ovih godina.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!