Mažoretkinje kod gradonačelnika

11.09.2019. Gradonačelnik Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, u gradskoj su vijećnici primili predstavnice Svetojanskih mažoretkinja i čestitali im na sjajnim rezultatima ostvarenim na Europskom prvenstvu u Francuskoj

Svetojanske mažoretkinje ponovno su postigle odlične rezultate u skoro svim kategorijama u kojima su se natjecale na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Naime, 21. Europsko prvenstvo mažoretkinja održano je u Agenu, a gdje su nastupile i Svetojanske mažoretkinje koje su na Državnom prvenstvu u travnju ove godine izborile plasman u Francusku sa sva tri sastava i svih 6 neformacija. Na natjecanju je nastupilo ukupno 166 neformacija te 70 formacija, odnosno više od 2000 mažoretkinja iz raznih zemalja Europe.

U ovakvoj konkurenciji Svetojanske mažoretkinje su postigle odlične rezultate i u Jasku se vratile s čak 7 medalja. Povodom toga u gradskoj vijećnici primili su ih gradonačelnik i njegovi zamjenici, koji su uz čestitke i pohvalili sjajne uspjehe kojima Svetojanske mažoretkinje kontinuirano predstavljaju grad Jastrebarsko. Mažoretkinje su se, prilikom prijma, zahvalile Gradu na svestranoj podršci svih ovih godina.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!