Miljenko Pavlaković kandidat za gradonačelnika Jaske

09.03.2013. U Centru za kulturu u Jastrebarskom sinoć je predstavljen kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i SU-a za gradonačelnika Jaske na predstojećim lokalnim izborima

Uz prisustvo dvjestotinjak članova i simpatizera ovih triju jaskanskih stanaka, podršku Pavlakoviću dali su sinoć i župan Zagrebačke županije i predsjednik županijskog HSS-a Stjepan Kožić, te  predsjednik županijskog HDZ-a Dražen Bošnjaković. 

Predstavljajući program koalicije, Pavlaković je posebni naglasak dao na razvoj gospodarstva, poljoprivrede i turizma. Glavna zadaća ove koalicije biti će otvaranje novih radnih mjesta, i to poticanjem domaćih poduzetnika i obrtnika kroz subvencije preko Poduzetničkog centra i garancijskog fonda. Proračunom ćemo garantirati i tako pomoći jaskanskim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicima u procesima javne nabave, ali i osigurati kreditni fond sa posebno prihvatljivim programima, istaknuo je sinoć Pavlaković. 

Na prostoru jaskanske vojarne Pavlaković u budućnosti vidi novu školu, vrtić, rekreacijski centar i prostor za vatrogastvo. Jasku ćemo pretvoriti u sveučilišni grad. U suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Zagreba u Jasku ćemo dovesti veleučilište i pomoći mladima u njihovu obrazovanju, rekao je na kraju svog predstavljanja Miljenko Pavlaković.

TAGOVI | HDZ | HSS | SU

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!