Mladi portugizac iz Plešivice predstavljen Zagrepčanima

13.10.2020. U poznatoj vinskoj kući Witrina u Zagrebu održano je prvo otvaranje mladog vina Portugisca Selection iz Plešivice

U subotu 10. listopada, u organizaciji udruge Portugizac Plešivica pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarsko te uz podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, svečano je uz zvuke violine, održano prvo otvaranje mladog vina Portugisca Selection u poznatoj vinskoj kući Witrina u Zagrebu.
Bila je to ujedno prilika da vinari udruženo najave svoje nastupe te prodaju vina na nadolazećim tradicionalnim manifestacijama "Kesteni i portugizec" koja se održava uz potporu Grada Zagreba 17. i 18. listopada na Bundeku, a zatim na Danima hrane i tradicijskih proizvoda u organizaciji Zagrebačke županije i Grada Zagreba od 24. do 25. listopada na glavnom zagrebačkom Trgu, u sklopu kojeg će se udruga predstaviti s Festivalom portugisca.

Pozivamo sve ljubitelje mladog vina i domaćih tradicionalnih proizvoda da nam se pridruže tijekom nadolazećih manifestacija i uživaju u jeseni” - najavio je Tomo Haramija, predsjednik udruge Portugizac Plešivica, istaknuvši da su prošle godine pokrenuli pilot projekt zajedničke proizvodnje Portugisca Selection kako bi se na tržištu istaknuli s prepoznatljivom robnom markom s najboljih plešivičkih amfiteatara
Među visokim uzvanicima i brojnim medijima na događaju su prisustvovali Stipe Bučar, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarsko, Petra Masnec, voditeljica ureda Turističke zajednice grada Jastrebarsko, Zlatan Fröhlich, stručni savjetnik Hrvatske gospodarske komore Zagreb te Ružica Rašperić, donedavno dugogodišnja direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Udruga Portugizac Plešivica
Fotografije: Vedrana Orlović

TAGOVI | Portugizac Plešivica

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!