Na skijanje s udrugom ljubitelja skijanja

13.11.2019. Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i ove skijaške sezone GARANTIRA polaske iz Jaske i Karlovca, a sezona počinje 14. prosinca izletom u Katschberg

Nakon prošle uspješne skijaške sezone s polaskom iz Jaske i Karlovca u novu skijašku sezonu 2019/20 krećemo još jače i više. Sezonu otvaramo 14.12.2019 i idemo za Katschberg, dok na prvi sljedeći izlet s polaskom iz Jaske i Karlovca idemo 4.1.2020 za Bad Kleinkirccheim. Odlazak na sve izlete GARANTIRAMO.
HULJS - Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu. Osnivanjem udruge želja je bila omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno dobru zabavu.
Za organizatore, HULJS je jedna velika obitelj. Prema članovima imamo odnos kao prema članu obitelji ili ekipe, jer za nas članovi nisu samo brojka na papiru!

Povjerenici i voditelji autobusa došli su upravo iz članstva, gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u. Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama, te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji su pripremljeni za sve članove!
Na čelu jaskansko-karlovačke podružnice je Goran Šojat (Šoki), a sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela 098 232 482, na e-mail goran.skihuljs@gmail.com ili klikom na stranicu
https://www.huljs.hr/

HULJS

TAGOVI | Hrvatska udruga ljubitelja skijanja

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!