Nagrade za najbolje adventsko uređenje

01.01.2019. Smijeh, glazba, klizanje i nagrade za najoriginalnije adventsko uređenje obilježile su posljednji jaskanski vikend u 2018. godini


Program je za vikend počeo već u petak i to DJ party-em, a nastavio se u subotu, u kasnim popodnevnim satima, kada se održalo proglašenje pobjednika najoriginalnije uređenih okućnica i poslovnih prostora. Naime, jaskanski advent ove su godine obilježili anđeli, a na tu temu mnogi su se naši sugrađani odlučili urediti svoje okućnice ili poslovne prostore.

Oni najoriginalniji, u sklopu manifestacije „Advent u Jaski“ su i nagrađeni -  pobjednica ovogodišnjeg natječaja u kategoriji okućnice je gospođa Ljilana Frdelja, koja je na kreativan način prikazala kako se od svakodnevnih uporabnih predmeta mogu napraviti figurice anđela, ostvarivši pritom, od stručne komisije, maksimalan broj bodova. Pobjednice u kategoriji trgovačkog izloga i poslovnog prostoru su gospođa Beg te gospođa Juraj. Vlasnica cvjećarnice, Jasminka Beg, već tradicionalno pred Božić uređuje svoj izlog, a ove je godine uspjela osmisliti i prikazati pravi maleni grad anđela. Vlasnica trgovačkog izloga P&D-a, gospođa Juraj, ručnim je radom osvojila stručni žiri u sastavu: Ljiljana Meštrić, Gordana Stupar te Anamarija Bubanović, koje su ujedno i dekoraterke ovogodišnje manifestacije, te predstavnica Turističke zajednice, Petra Masnec. Pobjednicama natječaja ovom su prilikom uručene nagrade - tableti koje je za ovu prigodu donirala vlasnica jaskanske tvrtke "Tia mobiteli".

Po proglašenju, posjetitelje je u solo izvedbi zabavio i nasmijao duhoviti komičar Peđa Bajović, a na kraju subotnjeg programa održan je i koncert puhačkog kvinteta „Simply Brass“ .

I.B.

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!