Najveći izazov je stati pred ljude

15.05.2017. Stanovnike Petrovine posjetio je Zvonimir Novosel sa svojim zamjenicima Stipom Bučarom i Domagojem Šlatom


Kanalizacija koja se trenutno gradi u ovom naselju jedna je od gorućih tema s kojom žive svi Petrovčaki, a koja će uskoro poboljšati kvalitetu života i dobiti ono na što se dugo čekalo.

„Petrovina je jedno od naselja koje su uistinu može ponositi svojim zajedništvom. Želim se posebno zahvaliti za vaše razumijevanje i veliko strpljenje jer ovi vam radovi zasigurno sada ne čine život lakšim. No, nakon što se završe svi radovi Petrovina će imati kanalizaciju, novu cestu, nove nogostupe, novo lice – i bit će bolje nego prije!“, istaknuo je aktualni gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Naselje Petrovina uskoro će imati sustav odvodnje i kanalizacije na što se čekalo desetljećima. Projekt je započeo još 2012. godine, a završetkom radova u Petrovini te Volavju, Novakima i Domagoviću sva će naselja biti dio kanalizacijskog sustava čije će se fekalne i sanitarne vode odvoditi do budućeg pročistača. Ovaj je projekt bespovratno sufinanciran europskim sredstvima u iznosu od čak 90 posto.

U Petrovini je moderno uređena dvorana DVD-a čija je obnova stajala tristo tisuća kuna, od kojih je 120 tisuća financirao Grad Jastrebarsko: „Dvorane vatrogasnih društava važna su okupljališta stanovnika naselja i mjesta su kulturno – društvenog života. U ovoj se dvorani zasigurno druže stotine mještana Petrovine, a baš je to druženje poanta zbog koje svaka ovakva obnova imao smisao.“, naglasio je Stipe Bučar.
Najizazovniji dio je stati pred ljude, tek onda kada stanovnici Jaske potvrde da je vaš posao bio uspješan znate za koga i što se radili protekle četiri godine, istaknuo je Domagoj Šlat: „Mi smo dokazano dobra ekipa koja se ne bori za vlast, već se borimo za vaše povjerenje koje želimo nastaviti opravdavati i dalje.“
SDP

TAGOVI | GO SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!