Nastavak radova uz županijsku cestu u Gornjoj Reki

02.05.2019. U okviru projekta Naša voda, naša budućnost u ponedjeljak 6. svibnja nastavit će se izvoditi radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije uz županijsku cestu u naselju Gornjoj Reki, koji su bili privremeno obustavljeni zbog rada zimske službe

Napominjemo da će se u razdoblju od 6. svibnja do kraja srpnja izvoditi radovi na ugradnji cijevi, uslijed čega će izvođač morati u potpunosti zatvarati dionicu prometnice od kapelice u Gornjoj Reci do Vranovdola. Dionica će se za promet zatvarati u vremenu između 7:00 i 17:00 sati, nakon čega će osobni automobili moći prometovati tom cestom, no ne i veća vozila poput kamiona i autobusa.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!