Noć kazališta u Jastrebarskom

08.11.2018. Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove se jeseni pridružuje obilježavanju "Noći kazališta"

Noć kazališta bit će održana u Domu kulture Jastrebarsko (kino dvorana) u subotu 17. studenog, a Jaskancima će ponuditi dvije kazališne predstave. Prva je na rasporedu „Debata“. Riječ je o mjuziklu u produkciji Osnovne škole Ljube Babića, koji kroz vrlo zanimljivu i blisku temu učenicima, progovara o pubertetu, iskrenosti, prijateljstvu, znanju i zajedništvu. Dječja predstava počinje u 18.50 minuta. U večernjem terminu, Gradsko kazalište Jastrebarsko još će jednom odigrati svoju najdugovječniju predstavu „Kidaj od svoje žene“. Predstava odraslog ansambla počinje u 20.50h.

Karte za obje predstave mogu se po cijeni od 10 kuna nabaviti u caffe baru „Kino“ od subote 10.11.2018. U sklopu programa bit će uručene i dvije nove stipendije jaskanskim srednjoškolcima, koje su osigurane suradnjom komičara Ivana Šarića s našim kazalištem, kao i od sredstava prikupljenih tijekom festivala „Život i smijeh“.
Ova iznimno popularna manifestacija održava se deseti put za redom, a ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!