Nova investicija u jaskanskoj gospodarskoj zoni

23.12.2018. Hagleitner još je jedna u nizu kompanija koja je za širenje i razvoj svog poslovanja Jastrebarsko prepoznala kao dobrog i povoljnog domaćina

Austrijska tvrtka Hagleitner već duži niz godina posluje na području Jastrebarskog - do sada u iznajmljenom prostoru, a sada je u punom jeku izgradnja hale u Gospodarskoj zoni Jalševac, u blizini hotela Princess. Prostor koji bi vrlo brzo trebao biti završen uvelike će doprinijeti razvoju tvrtke Hagleitner na teritoriju Republike Hrvatske. "Naše centre otvorili smo u 12 zemalja EU, a Jastrebarsko će uskoro biti prvi grad u Hrvatskoj s takvim centrom. Naša filozofija je biti moderan i inovativan, a ova odlično pozicionirana lokacija će nam pomoći u tome“, poručio je Marcus Hutter, predstavnik tvrtke Hegleitner.

Naime, Hagleitner grupacija je u Austriji vodeći ponuditelj higijenskog asortimana i higijenskih rješenja, a uspješno posluje sa više od 170 izvoznika u 63 zemalja.
Prema riječima Huttera, Jastrebarsko je odabrano zbog brojnih pogodnosti koje se nude novim investitorima, ali i zbog idealne lokacije Gospodarske zone Jalševac. „Do početka realizacije ovog projekata potrebno je bilo riješiti niz izazova, no kao i u svim situacijama do sada trudimo se u što kraćem roku omogućiti investitorima da krene realizacija planiranog projekta. Iznimno mi je drago da ova građevina svakodnevno ubrzano raste i još draže mi je da su investitori prepoznali, osim povoljnih uvjeta, da u Jastrebarskom postoje i tvrtke koje su objekt sposobne kvalitetno sagraditi, što je dodatan ponos Jastrebarskom“, poručio je Zvonimir Novosel, gradonačelnik grada Jastrebarskog.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Hagleitner

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!