Nova kosilica za jaskanske klubove

05.07.2017. Uz pomoć Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije Sportska zajednica u našem gradu nabavila je novu profi kosilicu kojom će se održavati tereni naših nogometnih klubova

Novi kvalitetan potez jaskanske sportske zajednice - suradnjom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarskog i upravo Sportske zajednice grada Jastrebarskog financirala se kupnja profi kosilice, namijenjene za košnju jaskanskih nogometnih igrališta. Kosilicu je na terenima Nogometnog kluba Cvetković prvi isprobao predsjednik SZGJ, Domagoj Šlat koji, kao ni ostali prisutni predstavnici nogometnih klubova, nije nimalo krio zadovoljstvo realiziranim. 

-Realizacijom ovog projekta uspostavit će se novi način suradnje između jaskanskih nogometnih klubova, čime će se dodatno povezati naša nogometna naselja, a tako i pomoći u rješavanju problema s održavanjem terena, rekao je predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog, Domagoj Šlat.

Naime, svaki nogometni klub u sklopu projekta imati će zadužene osobe koje će preuzeti kosilicu i koristiti je za potrebe uređenja igrališta, te potom i vratiti u zajedničko spremište koje će osigurati Grad Jastrebarsko. Projekt za cilj ima uređenost jaskanskih nogometnih igrališta, poticanje aktivnosti nogometnih klubova, kao i pokrenuti i potaknuti višu razinu suradnje lokalnih naselja i klubova.
Vrijednost projekta iznosio je nešto malo manje od 32 tisuće kuna, od čega je Grad Jastrebarsko sudjelovao sa 15 tisuća kuna, Zagrebačka županija sa 10 tisuća i ostatak SZGJ.
I.B.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!