Nova predstava oduševila jaskansku publiku

28.04.2019. U četvrtak 25. travnja u Jastrebarskom je premijerno izvedena nova predstava Gradskog kazališta "I neka vam loptice uvijek budu naklonjene" u režiji Lovre Krsnika

Predstava je naišla na iznimni odjek među jaskanskom publikom, koja je još jednom ispunila kino dvoranu. Okupljenima se po izvedbi obratio redatelj predstave Lovro Krsnik i predstavio glumce u predstavi. Napomenuo je kako je ova predstava rezultat višegodišnjeg rada s mladima, što još jednom dokazuje kako dramske radionice GKJ-a ostvaruju odlična postignuća.

Osim sjajnih mladih glumaca, posebnost ove predstave je i talentirani glazbenik Patrik Prežgaj, koji uživo izvodi glazbu u svakoj predstavi. Predstava I neka vam loptice uvijek budu naklonjene početkom svibnja gostuje u Zagrebu, u programu dramskog susreta djece i mladeži Zvijezda(ni)ne staze 2019., u organizaciji Centra mladih Ribnjak. 

Jaskanska publika moći će je pak ponovno vidjeti na ovogodišnjem festivalu „Život i smijeh“, koji će biti održan koncem svibnja i početkom lipnja.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!