Novi dom obitelji Kišan

30.12.2017. Zahvaljujući brojnim donatorima, obitelj Kišan iz Vukšin Šipka koja je krajem studenoga u požaru kuće ostala bez krova, uskoro seli u novi dom

Brojni Jaskanci, mještani susjednih naselja i općina, obrtnici i poduzetnici, Zagrebačka Županija, Društvo naša djeca Jastrebarsko, Gradsko društvo crvenog križa, Župa sv. Juraj Draganić, OŠ kardinal Alojzije Stepinac i Centar za socijalnu skrb uključili su se u veliku humanitarnu akciju mjesnih odbora Vukšin Šipak i Guci Draganićki, tamošnjih mještana i Grada Jastrebarskog usmjerenu pomoći obitelji Marijana Kišana kojima je dom nedugo stradao u požaru. 

U prostorijama Grada Jastrebarskog održan je novi koordinacijski sastanak, na kojem se razgovaralo o trenutno prikupljenim donacijama, poduzetim radnjama, kao i onima koje je još potrebno poduzeti. Tako je ukupnim prikupljenim sredstvima koja iznose oko 150 tisuća kuna kupljena obiteljska kuća, čiju je cijenu prodavatelj, u ovu svrhu, „snizio“ na 100 tisuća kuna, a koja će uskoro biti i kompletno uređena. Naime, uz uplaćene financijske pomoći i prikupljenu odjeću i obuću, u ovu svrhu donirano je i mnogo namještaja i građevinskog materijala, pa su i radovi na uređenju kuće koja postaje vlasništvo obitelji Kišan u punom jeku. Na taj način, obitelj Kišan će se trajno zbrinuti te će im biti osigurani normalni uvjeti za život. Većina potrebnog je do sada prikupljeno, ali ne i sve, pa se oni koji i dalje žele pomoći pozivaju da to uplatom na račun Društva naša djeca Jastrebarsko učine do 15.01.2018., a kasnije direktno kod obitelji Kišan. Također, u akciju se uključila i poznata hrvatska glumica Mia Begović koja će u petak 05. siječnja 2018. godine, od 20 sati u Domu kulture Jastrebarsko (kino dvorana), „darivati“ predstavu kako bi se i na taj način prikupila financijska pomoć za ovu obitelj. 

Grad Jastrebarsko svima zahvaljuje na pomoći. Javnost će o daljnjim poduzetim radnjama biti također pravovremeno izvještavana, a po završetku akcije svim će se donatorima i zahvaliti.
Uplata donacija:

OBITELJ KIŠAN – PAHANIĆ

Žiro račun: HR96 23600001102165604
Devizni račun: HR9623600001102165604 SWIFT CODE: ZABAHR2X
Poziv na broj: 9001-2017
Račun: Društvo naša djeca Jastrebarsko
Naslov uplate: "Donacija za obitelj Kišan - Pahanić"
Kontakt: Ivan Fabijanić: 091 6271616 ili info@jastrebarsko.hr
HVALA SVIMA!

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!