Novi "informatičari"

28.02.2020. Uspješno je završio još jedan besplatan tečaj informatike za jaskanske umirovljenike


Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. godine te su do sada ukupno 208 jaskanska umirovljenika informatički opismenjena. Polaznici 18. grupe danas su primili diplome o uspješnom završenom tečaju, a kojom su prilikom zahvalili Gradu Jastrebarskom na, za njih, besplatnom projektu koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva u budućnosti.

Grad Jastrebarsko iz Proračuna financira ovaj kvalitetan dugogodišnji projekt koji se provodi dva puta godišnje, a ovu grupu činilo je 8 jaskanskih umirovljenika. Uz ovaj tečaj, u suradnji sa Centrom za kulturu provodi se i besplatan tečaj engleskog i njemačkog jezika, u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog za umirovljenike se organizira i besplatno vježbanje, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1 600 božićnica za naše najstarije sugrađane. 

Uz čestitke, diplome o uspješno završenom tečaju jaskanskim umirovljenicima uručili su ravnateljica Centra za kulturu, Nikolina Ribarić, i zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar.

I.B.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!