Novouređena područna škola u Vukšin Šipku

10.10.2018. Suradnjom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarskog i Osnovne škole "Kardinal Alojzije Stepinac" Krašić kompletno je uređen i informatički opremljen interijer područne škole u Vukšin Šipku


Škola u naselju Vukšin Šipak stara je 65 godina i vapila je za obnovom. Tako je, prije par godina zamijenjena kompletna vanjska stolarija, a ove jeseni završeni su i radovi na kompletnom unutarnjem uređenju - uređen je sam ulaz u školu, školska kuhinja, učionice, dograđen je kabinet za rad sa djecom, sanirani su i uređeni svi podovi te je uređen i sanitarni čvor, a škola je i informatički opremljena. Novouređenu školu danas su posjetili zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim suradnicima.

-Posebno me raduju ulaganja u male i ruralne sredine koja su kao takva poticaj da se na tim prostorima zadrži stanovništvo, a naročito djeca i oni najmlađi.  Uređenje ove odgojno obrazovne ustanove garancija je i dodatan motiv mladima za stjecanje obrazovanja koje će kasnije, u budućnosti, pretočiti u vlastiti uspjeh, ali i u uspjeh svih nas“, poručila je prilikom obilaska novouređenih prostorija škole zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, koja je pritom poželjela mališanima puno lijepih i ugodnih trenutaka provedenih u školi.

-Zahvaljujem se i Zagrebačkoj Županiji i Gradu Jastrebarskom što su nam uvelike pomogli da našim mališanima osiguramo uvjete kakve i zaslužuju“, poručila je ravnateljica OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ iz Krašića.
Područna škola u naselju Vukšin Šipak teritorijalno spada na područje Grada Jastrebarskog, a obilasku se pridružio i sam gradonačelnik Zvonimir Novosel: „Briga ljudi daje rezultate, ako naravno postoji briga sustava. Tako je i ovdje u suradnji roditelja, Županije, Mjesnog odbora i Grada ispisana jedna lijepa priča na zadovoljstvo svih nas, a najviše na zadovoljstvo naših najmlađih zbog kojih sve ovo i činimo. Djeco, želim Vam puno uspjeha u učenju i puno lijepih uspomena u ovoj kući koja je Vaš drugi dom. Čuvajte ga!“, poručio je gradonačelnik Novosel.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Zagrebačka županija

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!