Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

05.08.2018. Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja, u Jastrebarskom je danas obilježen Dan pobjede i domovniske zahvalnosti te Dan hrvarskih branitelja

Nakon misnog slavlja za Domovinu u župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Jastrebarskom, održana je mala svečanost polaganja vijenca i paljenja svijeća kod spomen obilježja "Nevinoj hrvatskih žrtava svih ratova" u povodu Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja.

U ime jaskanskog gradonačelnika Zvonimira Novosela, vijenac su položili njegovi zamjenici Stipe Bučar i Domagoj Šlat, predstavnici jaskanskih braniteljskih udruga, gradski vijećnici, predstavnici policije, jaskanskih političkih stranaka, ravnateljice Osnovne i Srednje škole te brojni Jaskanci. 

Jaskanski župnik vlč. Stjepan Rožanković održao je molitvu kod Spomen obilježja, a svečanost je pjevanjem uveličao župni zbor.

-Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja vrijeme je kada se prisjećamo pobjeda i uspjeha svih hrvatskih branitelja. Neizmjerna zahvalnost prema herojima Domovinskog rata nešto je s čime svakodnevno živimo i osjećamo, jer to je temelj Domovine čiju slobodu danas uživamo. Čestitku svim sugrađanima u ime svojih zamjenika, predsjednice Gradskog vijeća, gradskih vijećnica i vijećnika, djelatnika gradske uprave i osobno ime, uputio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!