Održana godišnja skupština Udruge policije branitelja

07.01.2015. Članovi Udruge policije branitelja okupili su se protekle nedjelje na redovnoj godišnjoj skupštini, a prije toga prisustvovali misi u kapelici svetog Fabijana i Sebastijana

U prisustvu velikog broja članova udruge i njihovih gostiju protekle nedjelje 4. siječnja u velikoj dvorani Glazbene škole održana je redovita izvještajna godišnja skupština Udruge policije branitelja Jastrebarsko.

Prije samog održavanja skupštine služena je sveta misa u kapeli sv. Fabijana i Sebastijana u krugu bivše vojarne u Jastrebarskom koju je predvodio kapelan Policijske uprave zagrebačke, don Marin Drago Kozić. Svojim nastupom misu su uveličali članovi  pjevačkog zbora "Ad hoc"  iz Domagovića izvođenjem božićnih pjesama.

Uoči samog početka godišnje skupštine udruge, održan je pravi mali koncert učenika Glazbene škole Jastrebarsko, koji su svojim nastupom počastili ratne policajce s četiri prigodne glazbene točke.

U službenom dijelu Skupštine, usvojen je dnevni red a nakon toga su podnesena izvješća verifikacijske komisije, predsjednika udruge, financijsko izvješće, izvješće predsjednika Nadzornog odbora i predsjednika Suda časti. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Potom je predsjednik Udruge policije branitelja Jastrebarsko Ivan Hodak iznio plan rada za naredno razdoblje, a donesena je i Odluka o visini godišnje članarine i upisnine te predstavljen financijski plan za 2015. godinu.
Poslije službenog dijela nastavljeno je prijateljsko druženje na prigodnom domjenku.

TAGOVI | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!