Održana prezentacija ljetopisa "Svetojanskim krajem 4"

03.07.2019. U ugodnom ambijentu restorana Svetojanska klet protekle nedjelje je u organizaciji Etno udruge Sveta Jana održana prezentacija ljetopisa "Svetojanskim krajem 4"

Uz članove Etno udruge Sveta Jana prezentaciji su nazočili u ime izdavača, nakladničke kuće "Slap" Biserka i Krunoslav Matešić, u ime grada Jastrebarskog, zamjenik gradonačelnika i dugogodišnji član Etno udruge Sveta Jana, Stipe Bučar, svetojanski župnik Josip Gonan te predstavnici sponzora i udruga iz svetojanskog kraja.

U ime domaćina uvodnu riječ imala je urednica ljetopisa, predsjednica udruge, Jasnica Vojvodić. Okupljenima su se još obratili, u ime izdavača prof. Krunoslav Matešić te u ime grada Jastrebarskog zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar.

Svakako najveće iznenađenje članovima udruge priredio je prof. Matešić koji je svoj govor završio izjavom kako nakon 16 godina suradnje i dosada 5 izdanih knjiga, cijelu nakladu ovog ljetopisa "Svetojanskim krajem 4" naklada "Slap" u cijelosti poklanja Etno udruzi Sveta Jana što je zavrijedilo veliki pljesak svih nazočnih na prezentaciji.

Svim sponzorima kao zahvala za donirana sredstva uručen je po jedan primjerak ljetopisa.
U prigodnom programu nastupili su članovi KUD-a Sveta Jana te još jednom na najbolji mogući način pokazali zašto su i oni jedni od najboljih prezentera, a ujedno i čuvara svetojanske kulturne i etno baštine.

Prezentacija ljetopisa "Svetojanskim krajem 4" u restoranu Svetojanska klet završila je druženjem svih nazočnih uz prigodni domjenak.
Božidar Tućin

TAGOVI | Etno udruga Sveta Jana

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!