Održane sportske igre Udruge policije branitelja Jastrebarsko

03.09.2014. U subotu 30. kolovoza u Jastrebarskom su održane tradicionalne sportske igre članova Udruge policije branitelja i njihovih prijatelja

Udruga policije branitelja Jastrebarsko nastavlja niz zacrtanih planskih ovogodišnjih aktivnosti. Mnogobrojne akcije tijekom ove godine dokaz su uspješnog rada UPBJ i put kojim će i dalje nastaviti. I ove su godine zadnjeg dana kolovoza održane sportske igre koje prije svega svim članovima i njihovim gostima znače jednu povezanost, a tek onda prestiž na sportskim terenima.

Natjecanja su održana u streljaštvu na lokaciji Vranov Dola, nogometu na pomoćnom terenu NK Vinogradara u prostoru bivše vojarne, te u pikadu i potezanju konopa na Sajmištu gdje je druženje nastavljeno uz hranu i piće te podjelu priznanja. Na ovim već tradicionalnim igrama koje UPBJ godinama uspješno organizira sudjelovali su mnogi branitelji grada Jastrebarskog, članovi UPBJ, malonogometna ekipa "Veseli dečki" iz Jastrebarskog i aktivni policajci PP Jastrebarskog i Karlovca.

Ove su godine početak sportskih igara na Sajmištu svojim dolaskom uveličali i članovi Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracionih logora i poznati branitelji Vukovara Danijel Rehak i Zoran Capan. Predsjednik UPBJ Ivan Hodak je okupljenim učesnicima zaželio sportsku sreću i zahvalio im se na dolasku. Goste iz Vukovara upoznao je s prijedlogom da dvije ulice u Jastrebarskom nose ime grada Vukovara i Blage Zadre. Nakon Hodaka prisutnima se obratio i predsjednik HDLSKL-a Danijel Rehak koji se zahvalio na pozivu i objasnio da ostali članovi njegove Udruge iz Vukovara nažalost zbog financijskih razloga i potreba za radom nisu bili u mogućnosti sudjelovati na sportskim igrama u Jastrebarskom.

Ujedno je Rehak zahvalio i svim Jaskancima na dosadašnjoj suradnji i pomoći koju su pružili Vukovarcima, te im poručio da su uvijek dobro došli u herojski grad. Nakon vrlo zanimljivih sportskih natjecanja i upoznavanja novih prijatelja i nezaboravnih branitelja prije završetka sportskog dana mnogi su zaslužni višegodišnji članovi UPBJ primili zahvalnice uz poruku vidimo se i dogodine. 

Posebna zahvala pripada i svim donatorima, sponzorima i ljudima dobre volje koji su i ovom prilikom pomogli da se održe sportske igre UPBJ. Uz mnoge pojedince UPBJ i dalje želi nastaviti suradnju s NK Vinogradarom koji je za ove igre stavio na raspolaganje svoje nogometne terene.
Zdenko Vuković Cena

TAGOVI | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!