Održani izbori u jaskanskom SDP-u

10.11.2013. Jaskanski SDP i u naredne četiri godine vodit će Zvonimir Novosel, a za potpredsjednike izabrani su Nadica Žužak i Nenad Strizrep

Članovi Gradske organizacije SDP-a Jastrebarsko jučer su birali čelne ljude koji će jaskanski SDP voditi u naredne četiri godine. I dok se predsjednik birao po sistemu jedan čovjek jedan glas, potpredsjednici, članovi predsjedništva i Gradskog odbora SDP-a Jastrebarsko izabrani su na konvenciji stranke održanoj sinoć u Centru za kulturu. Za predsjednika stranke ponovo je izabran Zvonimir Novosel koji je i do sada uspješno vodio jaskanski SDP, vodeću stranku u našem gradu.

Na konvenciji održano je tajno glasanje na kojem su za potpredsjednike izabrani Nadica Žužak i Nenad Strizrep. Po novome birano je i predsjedništvo od pet članova u koje su ušli, Domagoj Šlat, Miroslav Borojević, Željka Kovačić, i Tomislav Pavić.

Gradsko odbor SDP-a Jastrebarsko broji 17 članova, a u naredne četiri godine njegovi članovi su Dražen Borovec, Josip Cuković, Dražen Vinšćak, Branko Čižmešija, Renata Jandrečić, Miroslav Perin, Mario Dugić, Milan Frkonja, Ina Mohorić, Antonija Zmajlović, Anita Jambrović, Dubravko Popović, Snježana Janković, Petra Pernar, Marijan Kurtalj, Darko Stipanec i Dubravko Kos.

Pred vodstvom, ali i svim članovima stranke veliki je posao u naredne četiri godine, rekao je ovom prilikom predsjednik jaskanskog SDP-a i gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel. To je prije svega odgovorno vođenje grada zajedno s koalicijskim partnerima, te izgradnja kapitalnih objekata u našem gradu kao što je vrtić u Desincu čija je gradnja započela te izgradnja nadvožnjaka preko pruge čija gradnja uskoro počinje. Ovih dana započeli su i radovi na izgradnji novih objekata tvrtke Kaufland u jaskanskoj industrijskoj zoni, što znači otvaranje novih radnih mjesta već u 2014. godini, rekao je sinoć Zvonimir Novosel. Tu je i gradnja te otvaranje još nekih objekata u gospodarskoj zoni što je najbolji mogući odgovor na gospodarsku krizu i tešku ekonomsku situaciju u našoj zemlji, dodao je Novosel. 

Članovima jaskanskog SDP-a dobar rad poželjeli su sinoć i predsjednik HNS-a u Jastrebarskom Saša Stanić, predsjednik jaskanskog HSU-a Ivan Budiščak i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, čestitajući novom vodstvu na izboru s željom da se izvrsna dosadašnja suradnja nastavi i u naredne četiri godine.

TAGOVI | SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!