Održano gradsko vatrogasno natjecanje

10.09.2019. U organizaciji Vatrogasne zajednice Jastrebarsko u Volavju je u subotu 7. rujna održano gradsko vatrogasno natjecanje za kategorije podmlatka i mladeži

 Na natjecanju je sudjelovalo 20 natjecateljskih odjeljenja s 200 malih vatrogasaca iz DVD-a Vojavje, Cvetković, Domagović, Petrovina,  Plešivica, Gornji Desinec, Čeglji, Gornja Reka i DVD-a Dragovanšćak.

Domaćin natjecanja bilo je DVD Volavje, koji se uvelike potrudio oko organizacije koja je bila na visokom nivou. Natjecanje su provodili  vatrogasni suci domaćina VZG Jastrebarsko, te njihovi kolege iz vatrogasnih zajednica Velika Gorica, te općina Dubravica i Božjakovina.

Proglašenje je vodio tajnik VZG Jastrebarsko Goran Dikšić, a svim natjecateljima obratili su se u ime VZG Jastrebarsko predsjednik Željko Popović, u ime VZ Zagrebačke županije zapovjednik Josip Novosel, te u ime pokrovitelja natjecanja grada Jastrebarskog gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Svim natjecateljskim odjeljenjima uručena su priznanja za sudjelovanje, a prve tri plasirane ekipe u svim kategorijama primile su zasluženi pehar i medalje, te stekla pravo nastupa na županijskom natjecanju koje će se održati 15. rujna u Jastrebarskom.

Tako će Vatrogasnu zajednicu i grad Jastrebarsko na županijskom natjecanju predstavljati:
U Kategoriji pomladak muški
1. DVD Čeglji
2. DVD Gornji Desinec
3. DVD Gornja Reka

U kategoriji pomladak ženska
1. DVD Domagović 1
2. DVD Plešivica
3. DVD Gornji Desinec

U kategoriji madež muški
1. DVD Petrovina
2. DVD Plešivica

G.D.

TAGOVI | VZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!