Održano natjecanje najmlađih vatrogasaca

05.09.2017. U nedjelju 3. rujna u Cvetkoviću je uspješno održano gradsko vatrogasno natjecanje u organizaciji Vatrogasne zajednice Jastrebarko

Na natjecanju su ukupno sudjelovale 34 natjecateljske ekipe sa oko 350 natjecatelja u svim kategorijama natjecanja.

U kategoriji podmladka (djece) 6 do 12 godina natjecalo se ukupno 15 natjecateljskih ekipa. U muškoj kategoriji 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Čeglji, drugo ekipa DVD-a Plešivice, a treće mjesto pripalo je ekipi DVD-a Stankovo.
U ženskoj kategoriji pomladka 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Gornji Desinec, dok je 3. bila ekipa DVD-a Petrovine.

U kategoriji mladeži 12 do 16 godina ukupno je sudjelovalo 4 natjecateljske ekipe s područja VZG Jastrebarskog, te 2 gostujuće ekipe iz VZO Pisarovina.
U kategoriji muške mladeži 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Petrovine, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Jastrebarskog, dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Plešivice.
U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Čeglji.
U kategoriji muške mladeži VZO Pisarovine 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Lijevo Sredičko, a 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gradeca Pokupskog.

Natjecateljske ekipe koje su osvojile prva tri mjesta u kategorijama pomladka i mladeži stekle su pravo nastupa na županijskom vatrogasnom natjecanju koje će se održati u subotu 9. rujna 2017. godine u Klinča Selu.
Natjecanje za kategorije odraslih ekipa bilo je revijalnog karaktera, a na natjecanju je ukupno sudjelovalo 13. ekipa.

U kategoriji članovi A 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Petrovine 1, druga je bila ekipa DVD-a Domagović, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Petrovine 2.
U kategorji Članovi B 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Petrovine.
U kategoriji Članica A 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Cvetković, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Stankova.

Organizator natjecanja bila je Vatrogasna zajednica grada Jastrebarskog, pokrovitelj Grad Jastrebarsko, a domaćin natjecanja bio je DVD Cvetković. Provedbu natjecanja izvršilo je Zapovjedništvo VZG Jastrebarskog na čelu sa zapovjednikom Vedranom Boričevićem i zamjenikom zapovjednika Goranom Batušićem, Povjerenstvo za natjecanje čiji je predsjednik Robert Kralj ujedno bio i voditelj natjecanja, i Povjerenstvo za mladež na čelu sa predsjednikom Goranom Dikšićem. Kontrolor natjecanja u ime Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije bio je Zdravko Filipaj.
Vatrogasno natjecanje u Cvetkoviću posjetili su i zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Novosel, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog Željko Popović, te dopredsjednici VZG Jastrebarskog Ranko Vojnović, Ivan Samarin i Mladen Boričević.

Ceremoniju zatvaranja natjecanja i proglašenja pobjednika uveličao je i Puhački orkestar DVD-a Cvetkovića na čelu sa profesorom Dragutinom Fabijanićem.

VZGJ

TAGOVI | Vatrogasna zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!