Održano studijsko putovanje

26.04.2018. U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog prošli utorak je na području Jastrebarskog održano studijsko putovanje s predstavnikom australske agencije ’Two wheel tours’

Jasku je biciklom obišao Will Levy iz australske agencije ’Two wheel tours’ koja se bavi organizacijom cestovnih i brdskih biciklističkih tura.

Iduće godine mu je u planu organizirati turističke programe kroz cijelu Hrvatsku, a Jasku je obišao u društvu Tomislava Katalenića iz časopisa Biker!
Jaskanske domaće kulinarske specijalitete i vrhunska vina degustirali su u restoranu Ivančić na Plešivici uz predivan pogled na vinogradarski amfiteatar.


Agencija ’Two wheel tours’ bavi se i organizacijom biciklističkih tura po Francuskoj, Italiji, Švicarskoj i Austriji te će već iduće godine u svoje aranžmane uvrstiti i Hrvatsku sa Jaskom!

Pozivamo i vas da laganom šetnjom, biciklom ili autom dođete na Plešivicu i provedete ugodan i bezbrižan vikend. Posjetite tradicionalno uređena seoska gospodarstva plešivičkih vinara, počastite se kvalitetnim vinima i domaćom hranom u jednom od restorana ili uživajte na svježem zraku uz pogled na plešivičke obronke sa Japetića.

Martina Lukić

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!