Oni su nogometna budućnost Jaske!

13.02.2019. Mlade nogometaše NK Jaske, 2011. godište, ugostili su gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegov zamjenik i predsjednik Sportske zajednice Domagoj Šlat, kako bi im čestitali na sjajnim uspjesima


Naime, ova nadarena U8 selekcija u proteklih godinu dana osvojila je titulu najboljih na nogometnim turnirima u Karlovcu i Jastrebarskom te na Međunarodnom turniru u Sloveniji, a srebrne medalje Jaskanci su ponijeli s Međunarodnih turnira odigranim u Ilovcu i u Slovačkoj. Također, ekipa je vrlo uspješna i u domaćem prvenstvu gdje, kao ulazno godište, dijele 1. mjesto sa isto tako sjajnom mladom jaskanskom ekipom Nogometnog kluba Vinogradar.

Kako je prilikom prijema istaknuo gradonačelnik, Zvonimir Novosel, ova mlada ekipa dokaz je kvalitetnog rada trenera i struke, uz neizostavnu podršku Grada i Sportske zajednice, ali i roditelja ovih mališana. Prijemu su prisustvovali i trener Danijel Slavić, kao i predsjednik NK Jaske, Alen Vučina, koji nimalo nisu krili oduševljenje ostvarenim uspjesima ovih mladih nogometaša koji zasigurno mogu biti na ponos, kako klubu tako i našem gradu.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!